02-03-2021

Graag attenderen wij u op een aantal interessante webinars die de GGD in de maart gepland heeft: Mama, papa; Waar komen baby’s vandaan? – 9 maart 20.00-21.15 uur

Seksuele opvoeding is je kind begeleiden bij de seksuele ontwikkeling. Bij seksuele ontwikkeling gaat het over meer dan seksualiteit. Je helpt je kind bijvoorbeeld bij het ontdekken van het lichaam, van gevoelens, wat ze wel en niet willen en bij het sluiten van vriendschappen. Tijdens dit webinar geven we Elsbeth Reitzema van Kenniscentrum Rutgers het woord én gaan in gesprek met een ouder met focus op de leeftijdscategorie 0-12 jaar. Meer info en aanmelden:

https://ggdhvb.webinargeek.com/seksuele-opvoeding-en-ontwikkeling-van-kinderen-0-12-jaar-wat-vertel-jij-jouw-kinderen. 

 

 

Slaap je Fit – 11 maart 2021 08.30-9.00 uur

Een goede nachtrust is net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen. Gedurende je slaap herstelt je lichaam zich, zowel mentaal en fysiek. Dit draagt bij aan een sterk immuunsysteem. Zo geef je virussen, zoals het coronavirus, minder kans om toe te slaan. Tijdens het webinar ‘Slaap je fit’ ontvang je van leefstijlcoach Susan van Kempen een half uur lang praktische tips, inzichten en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Meer info en aanmelden:


https://ggdhvb.webinargeek.com/slaap-je-fit. 

 

 

Sociale verbinding & Zingeving – 25 maart 08.30-9.00 uur

Door de coronacrisis hebben steeds meer mensen het gevoel dat zij in een sociaal isolement zijn beland. Een groeiend aantal mensen ervaart gevoelens van eenzaamheid. Naast gezonde voeding en beweging zijn sociale verbinding en zingeving  minstens zo belangrijk voor je. Meer info en aanmelden:

https://ggdhvb.webinargeek.com/corona-en-welbevinden.